KARABÜK / MERKEZ - Kurtuluş İlkokulu

Nis

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz anasınıfı öğretmenlerimiz Nuran Demirsoy ve Ferda ULUDAĞ tarafından Dünyayı Tanıyorum etkinliği yapılarak çoşkulu bir şekilde öğrencilerimizin katılımı sağlanmıştır.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi, Sosyal Faaliyetler alt başlığı kapsamında Sağlıklı Besleniyorum konusu ile ilgili olarak, Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu ile ortak olarak düzenlemiş olduğumuz etkinlilte tüm öğrencilerimize çorba ve meyve ikramı yapılmıştır.

Etkinliğimize katkıda bulan okul idaremize, Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü İbrahim İPEK, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Adem Erdoğan, Sınıf öğretmenimiz Arif GÜNEY başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, Okul aile birliği yönetimimize, yardımlarını esirgemeyen velilerimiz ve yardımcı personelimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2.sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri Sevgi YAŞAR eşliğinde Karabük İl Halk Kütüphane'sine ziyaret gerçekleştirdiler. Kütüphane görevlilerinden bilgi alan öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Etkinlik kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Lefika POLAT tarafından ingilizce derslerinde YABANCI DİL KARABÜK'E YABANCI DEĞİL PROJESİ kapsamında Kitap ayraçları, origami evler ve şekillerden oluşan robot  çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2-A Sınıfı öğrencilerimiz tarafından değerler eğitimi kapsamında deprem farkındalık eğitimi yapıldı.

Ock

Dönem sonu bütün sınıflarımızda çoşku ile etkinlikler yapıldı.

Ock

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri İl Milli Eğitm Müdürlüğü ve Karabük gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yapmış olduğu protokol kapsamında Deneyap atolye eğitimine katılmışlardır.

May

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Ev sahipliği için İtfaiye Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

May

Anasınıflarımız velilerimizle birlikte piknik yaptılar. Doyasıya eğlendiler.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimizin bayram hazırlıkları.

Anasınıflarımızın çalışmaları.

Mrt

Bakanlığımız tarafından başlatılan Okul Öncesi Öğrencilerine yönelik Beslenme Desdeği tüm hızıyla devam ediyor. Kendilerine bu desdek için çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz çok mutlu. Temennimiz tüm okula yayılması.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu Anasınıfı öğrencilerine beslenme desteği Projesi başladı. Teşekkür ediyoruz.